Keresés ebben a blogban

2014. december 4., csütörtök

MOGYI FAHÉJAS TEASÜTEMÉNY


Érdekes módon a fahéj használata még nem nagyon terjedt el az édességgyártásban. Néhány csokoládéba már megpróbálták becsempészni, de süteményben én még eddig nem láttam. Pedig imádom az ízét! Én a kókuszgombóctól kezdve a gyümölcsturmixokon át szinte mindenbe teszek. Még a mákos gubába is:)))

Ezek után azt hiszem nem kell mondanom, hogy ez a termék nálam igazi favorit! És ráadásul magyar, tehát különösképpen imádnivaló!
Kibontva a zacskót orrunkat megcsapja a kellemes fahéj-csoki -cukor illatkombinációt. Itt már sejthető, hogy a vacsorát jobb lesz betenni a hűtőbe, mert arra ma már nem lesz szükség...:)))

16 db 4,5*4,5 cm- es 1 cm magasságú duci virágocska fogad minket. ( A szemfülesek észrevették, hogy a képen már csak 14 van. Vajon miért?...) Talpa csokis, teteje pedig fahéj és cukor keverékével van meghintve.
 Beleharapva érezzük, hogy a tészta omlik és még kellemes vaníliás íz is társul a fahéj-csoki kombinációhoz. Igazán remek! Egyszerűen semmi rosszat nem tudok írni a termékről! Telitalálat!


Na jó, egyet írok. A csomagoláson a termékmegnevezére szánt betűk túl nagyok és kitakarják magát a lényeget; az isteni sütiket!

Termék pontos megnevezése: Kakaós étbevonómasszával részben bevont (14 %), fahéjas, édes teasütemény

Összetevők: búzaliszt, hidrogénezett növényi zsír, teljes tojáslé, cukor, kakaó (1,78 %), fahéj (1%), tejsavópor, só, aroma, emulgálószer, térfogatnövelő,

Gyártja: Bácska Sütő-és Édesipari Kft., Baja

10 dkg: 430 Kcal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése