Keresés ebben a blogban

2015. március 5., csütörtök

ROSHEN KONAFETTO CREAM-NUT

A termék pontos megnevezése: kakaós masszával mártott tejszínes mogyorókrémmel (49%) töltött ostyarúd.


Aki a nasi-ajandek blogot is olvassa, annak talán nem meglepő, hogy ezt a terméket is ugyanolyan zacskóba tették, mint a másik kettőt. És persze az sem, hogy a nasik egyenként vannak becsomagolva, melyen szintén megjelenik valahol az arany szín. Ezúttal a feliratban és a rudacskák két végén.



Miközben kibontottam azon godolkodtam, láttam-e valaha egyesével becsomagolt ostyarudakat...(???) Arra jutottam, hogy nem. Általában fakkokra osztott tálcákba szokták tenni ömlesztve, egymás hegyére hátára, majd mindezt belehelyezik egy papírdobozba.


Kibontva már ismerősebb a termék. A Bonbonetti egyik klasszikusát fedezhetjük fel benne kirobbanó pörkölt mogyoró és vaníliaaroma illattal.
Egy rúd 7 cm hosszú, 2 cm széles és 1,5 cm magas.
Az állagokat itt is jól eltalálták. A csokiréteg nem olvadékony, a mogyorókrém nem folyós, de nem is száraz, a cukrot kellően eldolgozták benne. Az ostyaréteg szuper ropgós.
Ízei is finomak, bár lényegében csak a mogyorót érezzük ki belőle, meg a cukrot. Az egyetlen gondom is ehhez kapcsolódik; édesebb a kelleténél, de még így is messzemenően élvezhető nasiról van szó. 

Összetétel: cukor, növényi zsírok, búzaliszt, pörkölt-aprított mogyoró 7,5%, zsírszegény kakaópor, nagy zsírtartalmú tejpor, kakómassza, kakaóvaj, sovány tejpor, tejsavópor, tojápor, kókuszolaj
szójalecitin
Bevonatarány 29%

Tömege: 150 g, kb. 15 db rudacska

100 g 542 kcal

Gyártja: Roshen, Ukrajna, http://www.roshen.com/

Még több Roshen termék:

http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2015/03/roshen-dessert-cherry.html
http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2015/03/roshen-bitter-sweet-csokikremes.html
http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2015/08/roshen-candy-nut.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése