Keresés ebben a blogban

2015. március 8., vasárnap

KA-MAJ TEASÜTEMÉNY MIX


Most, hogy itt a tavasz mindenki elkezdett tisztító kúrát tartani, vagy diétázni, mi másra is lehetne szükségünk, mint 1 kg-nyi csokis-zselés teasüteményre.:))))




Mennyiségéhez illően a doboz mérete is impozáns: 34*26 cm, magassága: 6 cm
Túl sok rejtélyre nem ad okot, az átlátszó ablakon keresztül rögtön látjuk, mire is számíthatunk. Érdekes, hogy belül még véletlenül sem azok vannak, amiket a borítóra rátettek.



Kívül szerepel töltött csokis puszedliszív, fekete-fehér mogyoróval szórt keksz és fehér cukormázzal bevont, csokicsíkos halom, erre belül ezeket találjuk:


Illata nem rossz, bár a kartondoboz szag is belekeveredik, így egy kicsit illúzióromboló, de annyira nem vészes.

Ízekben szerencsére mindez nem érződik. A csokis talpúak leginkább vaníliás karikára emlékeztetnek, csak sokkal omlósabbak. A zselék kicsit kemények, de nagyon finom gyümölcsösek.
A csillag alakúak keményebbek, szárazabbak, de a fehér cukormázbevonatba tettek némi citromot és ez igazán izgalmassá teszi.

Egy bajom van vele,  hogy mivel ilyen rengeteg db süti van, sokkal változatosabbra kellett volna megcsinálni, mert így elég unalmas. Sebaj, legalább nem kell azon gondolkozni két hétig, mi legyen a tejeskávéhoz reggelire...


Összetétel: búzaliszt, növényi zsír, porcukor, invertcukorszirup, téfrogatnövelők, aroma, szójalecitin, cukor, citromsav, sűrítőanyag, természetes színezék, alma, gyümölcslé
bevonó: keményített növényi zsír, kakaó, őorcukor, tejpor, szójalecitin
cukormáz: cukor, sertés zselatin, sovány tejpor, színezék, savanyúságot szabályozó, burgonyaliszt, gumiarábikum

Tömege: 1000 g

Gyártja: Ka-Maj, Lengyelország, http://www.ka-maj.pl/index.php?strona=ofirmie&lang=en



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése