Keresés ebben a blogban

2016. október 21., péntek

DEXI CRISPY RINGS BANANAAA: ROPOGÓS BANÁNOS GABONAKARIKA


Minden jó valamire, ha másra nem elrettentő példának. Ezt a piros zacskót mindenki jól vésse a retinájába és ha szembetalálkozik vele, még véletlenül se vegye meg!


A Dexi elsősorban extrudált kenyereket gyárt. Alapvetően ezek a hungarocell ehető változatai. Igaz,  nem önmagukban szokták enni, hanem feltéttel, de attól még az ízűk és az állaguk nem éppen emberbarát. Csak fogyokúrázóknak lehet eladni, mert azt gondolják, hogy azért mert vékonyabb, mint egy szelet kenyér már kevésbé hízlal. Pedig, ha bármilyen kalóriabázist megnézünk, láthatjuk, hogy biza több kalória van 10 dkg ilyen cuccban, mint ugyanannyi kenyérben. Aztán még rosszabb is.
Na, most ezt próbálták meg édességgé átformálni. Tehát az eleve kalóriadús alapra rádobtak egy adag cukrot is, meg némi aromát. A legviccesebb pedig az, hogy ezt reformélelmiszerként árulják.



Nade, nem azért nem írok róla jót, mert valami bajom lenne a reformkajákkal, hanem azért, mert történetesen ez nem is jó. Szagára azért nem használom a büdöset, mert már ennél rosszabbat is éreztem, de nem megnyerő. Addig még ok, amíg ropog, aztán kiárad valami édes belőle, ami a tésztával együtt egészen fura hatást kelt. Ha sikerül kb. hatot legyűrnünk, akkor megvillan a banános hatás is, de az már olyan, mint a sportban az extrém kategória. Csak erős idegzetűeknek és (gyomroknak) ajánlott!



Összetétel:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése