Keresés ebben a blogban

2015. június 15., hétfő

TESCO SZÖRNYEK: KARAMELLÁS-KAKAÓS GABONAPEHELY



 Ezek a cuki figurák tavaly október környékén jelentek meg a Tesco saját márkás termékein, elsősorban azokon, melyeket gyerekeknek szánnak. Igyekeztünk minden terméktípusból legalább egyet felsorakoztatni. Majndem sikerült, egyedül a minitölcséres jégkrém maradt le, de később bepótoljuk.
Joghurtból háromféle található: vaníliás, banános és kekszes. Mindegyikhez vannak apró, színes gabonagolyók is.
Szintén háromféle van gabonaszeletből: csokis gabonapehely és gabonagolyó valamint fahéjas gabonapehely szelet. Mindegyik fehér bevonótalpat is kapott.
A legtöbb féle reggelizőpehelyből van: mézes, kakaós gabonapehely és golyó, illetve ez, amit most bemutatunk, a kakaós-karamellás gabonamix.



Meglehetősen nagy kiszerelésben árulják, 450 g-os. És mivel ilyen nagy a zacsija, a rárajzolt szörnyike is eléggé mutatós. Ezen a terméken tud a leginkább érvényesülni a bájos pofija. :))


 Belsejében bézs és sötétbarna mini-párnácskaalakú gabonakészítmény található. (tényleg mini: 1 cm széles/hosszú és 0,2 cm vastag). Tökéletes arra, hogy a gyerek teleszórja vele a konyhát...:)))
Kiborítva a tányérra kicsit olyan, mint a macska vagy kutyaeledel lenne...
Illatában itt-ott felsejlik a tejcsoki, meg némi olajos szag, de alapvetően eléggé semleges.
Állaguk jó ropogós. A kakaóson és a karamelláson is érezni a névadó összetevőt. És ami még pozitívum, hogy egyik sem túl édes.
Szerencsére ez a nasi csak kívülről szörnyű belülről nagyon is szimpatikus!


 Összetétel: teljes kiőrlésű búzaliszt, cukor, búzaliszt, rizsliszt, zabliszt, glükózszirup, tejcsoki 3% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaópor, savópor, tejzsír, szójalecitin, aroma), karamellízű krém:3% (glükózszirup, fölözött tej, cukor, hidrogénezett kókuszzsír, só, aromák, emulgálószer), tejszín, kakaópor 1%, sovány tejpor, repceolaj, só, vitaminok


Tömege: 450 g

100 g 387 kcal


Származási hely: Szlovkákia

Beszerezhető: Tesco, 599 Ft



MÉG TÖBB TESCO SZÖRNY:

MINI COIN: VANÍLIÁS-CSOKIS MINI JÉGKRÉMEK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése