Keresés ebben a blogban

2015. június 23., kedd

HELENA WAFER STICKS: KAKAÓS-MOGYORÓS OSTYATEKERCS


Ma ismét egy nyarat idéző nasit ismerhettek meg. Ezúttal Görögországba utazunk...


Igaz, erről az országról nem a kakaós-mogyorós ostyarúd az, ami először az eszünkbe jut. Mindenesetre nagyon jól mutat a fehér-kék háttér előtt, ráadásul a fémdobozos, hengeres kiszerelés is meglehetősen tetszetős.


Belsejét fóliával légmentesen lezárták, nemcsak holmi celofánburkolatot tettek rá. Garantált, hogy ami belekerült az megőrizte ízét is és az állagát is.



Szép látvány, nemigaz? Illata is meglehetősen gyomornedvébresztő. Az aromazáró megtette hatását, felnyitáskor szinte kirobban a kakaó-mogyoró és a karamellizált ostya ellenálhatatlan kombinációja.



1 db rúd 7,5 cm, körmérete: 4,5 cm. Tésztája egy remekmű. hajszálvékony rétegek vannak egymásra hajtogatva. Ezért óvatosan vegyük ki, nehogy széttörjön. Annyira ropogós, hogy szinte a szánkhoz érintjük és már omlik is szét, rágni sem nagyon kell, magától szétolvad a szájban. Ízében nem ez a kedvenc mogyorókrémem, mert leginkább kakaós és talán enyhén édesebb is, mint kellene. De az ostya annyira tökéletes, hogy ez sem zavar.
Aki találkozik ezzel, feltétlenül kóstolja meg, mert örömteli pillanatok várnak rá!

Összetétel: cukor, búzaliszt 22,5%, pálmazsír, kukoricakeményítő, szárított tejsavó, zsírszegény kakaópor 4%, dextróz, pörkölt mogyoró 2%, sovány tejpor, étcsokoládé 1%, kakaópor 1%, glükózszirup, karamell, tojjáságájapor, aroma, só

Tömege: 400 g

Gyártja, Gunz, Ausztria, https://www.gunz.cc/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése