Keresés ebben a blogban

2015. június 11., csütörtök

MEISTER MOULIN: MINI ROLLS RASPBERRY: MÁLNAKRÉMES PISKÓTATEKERCS


 Ezúttal egy igazi nyári könnyed, pihe-puha, gyümölcsös édességet ismerhetünk meg.


Mint a legtöbb Meister Moulin sütemény, ez is citromsárga csomagolást kapott. Azt nem értem, hogy a "Mini Rolls" felirat miért szerepel nagyobb hangsúllyal, mint a maga a termék, de összességében jó ránézni.


Belseje kettős érzéseket kelt bennem. Egyrészt, nem éppen praktikus, hogy a tekercsek nincsenek egyenként becsomagolva, mert így, ha nem fogyasztjuk el rögtön, akkor bizony nagy az esélye annak, hogy kiszáradnak. Másrészt viszont annyira jó vaníliás és málnás illata van, hogy az kárpótol mindenért.


6 db, egyenként 7,5 cm hosszú és 1,5 cm vastag sütink van, melyek jó vastagon meg vannak töltve vaníliás krémmel és egy réteg málnalekvárral. Ízében is ezek dominálnak.Jól összeillik az édeskés krém és a savanykás gyümölcs. A tészta elég semleges, a kakaó csak színezéknek van benne, hogy jobban mutasson benne a fehér és a piros réteg. Az ízénél már csak az állaga jobb. Leginkább az "elnöki tekercs" süteményhez tudnám hasonlítani, aminek a tésztája szinte csak felvert tojásfehérjéből áll. Nagyon könnyed, szinte szétolvad a szájban. A krém sem vajas, nehéz, már-már emlékeztet a frissen felvert tejszínhabra. Ez egy nagyon jól sikerült kombináció!!!
Így utólag, már értem, miért nem vacakoltak a rollnik egyéni becsomagolásával...:))))))


Termék pontos megnevezése: piskótatekercs málna (20%) és vanília (38%) ízű krémmel

Összetevők:
málnatöltelék: cukor, almapüré, citromsav, növényi rost, málnapüré 0,5%, zselésítő, fekete sárgarépa-sűrítmény, aroma, tartósítószer
tészta: pálmazsír, búzaliszt, glükóz-fruktóz szirup, tojás 11,5%, cukor, kukoricakeményítő, aroma, nedvesítőszr, színezőszer, vaj, térfogatnövelők, sovány kakaópor 0,4%, maláta, tejsavópor, só

Tömege: 150 g / 6*25 g

Gyártja: Gunz, Ausztria, https://www.gunz.cc/

MÉG TÖBB MEISTER MOULIN:

CSOKIDARABOS MUFFIN
THE FLINTSTONES KAKAÓKRÉMES SÜTEMÉNY

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése