Keresés ebben a blogban

2015. június 25., csütörtök

MEISTER MOULIN COCOA RING: KAKAÓKRÉMMEL TÖLTÖTT PISKÓTAKARIKA


Ma egy igazán trendi nasit mutatunk be.


Mitől trendi? Mind a külső, mind a belső csomagolása telitalálat! Ráadásul a nasi formája, a barna-fehér csoki kombinációja, valamint a sárga tészta és a szintén barna krém összhatása igazán mutatós. Nem lehet nem beleszeretni első látásra.:) Most már csak az íz az, amit ronthat mindezen...



A mini tasakokon még sokkal jobban mutat a minta. Ráadásul praktikus is, így bárhova magunkkal vihetjük. Túlélő elemózsiának tökéletes.



Nem tudom miért, de nekem ez a fánk/mini kuglóf forma nagyon bejön. Így jobban belegondolva piskótában még ehhez foghatót nem láttam.



Illatáért ennyire egyértelműen már nem lelkesedek. Enyhén műanyagos hatást vélek felfedezni. A Yes piskótaszeletet juttatja eszembe. Sajna ez ízben is érződik. Állaga viszont zseniális. A bevonat krémes, a tészta pedig ugyan nem pihe-puha, de nem is az a nagyon tömény változat, valahol a kettő közötti állapot. A töltelék sokat nem tesz hozzá, de nagyon jól mutat!

Annak ellenére, hogy ízben lehetne jobb is, nem sikerült kiszeretnem belőle. Ráadásul tejeskávéval egészen élvezetes. :))



Összetétel:
bevonat: cukor, pálmazsír, zsíros kakaópor 8 %, szójalecitin, aroma
krém: 17,5%: cukor, glükóz-fruktóz szirup, növényi zsír, víz, kakaópor 7%, stabilizátor
tészta: búzaliszt 17%, cukor, tojás, növényi zsír - napraforgó, szója
glazúr: cukor, kukoricakeményítő, növényi zsír, szójalecitin, aroma




Tömege: 4*45 g

Gyárja: Gunz cc., Ausztria, https://www.gunz.cc/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése