Keresés ebben a blogban

2016. augusztus 22., hétfő

LEIBNIZ BOO HUUS - SZELLEMES KEKSZEK


Úgy tűnik szellemekből nincs hiány. A Haribo gumicukorkája után itt egy újabb, ezúttal keksz formájában a Leibniz-től.


Van a történelemben jó pár hírhedt szellem, akivel nem szívesen találkoznánk, de ezekkel bármikor. Ha ilyen helyesek és pajkosak, akkor rettegés helyett garantált a szórakozás.


A doboz elejénél már csak a hátulja érdekesebb. Amellett, hogy egy játék is található rajta, amolyan tablóként is szolgál. Az alkotók nem csak úgy legyártották ezeket a változatos kekszeket, de el is keresztelték őket. 

Te megtalálod, mely tárgyak hiányoznak a második képről? (Nekem ötig viszonylag egyszerűen ment, de valahogy a hatodik nem akart meglenni. De sikerült (Huuuuuuurrá!), így az írás végén olvashatjátok a megfejtést.)




A dobozban 4 csomag található. Sajnos, mint látható ripityára tört, így komoly kétségeim vannak, hogy "élőben" is láthatom a szellemeket. mad


A 4 zacskóból ezt a hatot sikerült összekaparni. Végül is, Max kivételével mindenki megvan.
A dobozon lévő képek alapján nem gondoltam ilyen méretesnek a drágákat, de így még imádnivalóbbak.


Illata nagyon kellemes, egyértelműen a vajas jellege domborodik ki. Mint látható, a keksz elég könnyen porrá omlik.(Isa pur es homu vogymuk.) Ami azért meglepő, mert nem annyira vékony, hogy ez indokolt legyen. Íze klasszikus Leibniz keksz íz, ami már ismerhető számos termékből. Édes, vajas, ropogós.

Én egyértelműen beleszerettem, főleg a kivitelezésébe, de az ízzel is ki vagyok békülve. Nyilván az szormorú, hogy a szellemek nem mindegyike akart teljes valójában megmutatkozni, dehát, lássuk be, ez nekik nem könnyű az anyagi világban. Emiatt nem lehet őket elmarasztalni, főleg, hogy fényes nappal lettek fotózva, nem pedig éjszaka.

Összetétel: búzaliszt, cukor, pálmazsír, glükóz-fruktózszirup, teljes tejpor, szódabikarbóna, sovány tejpor, só, búzakeményítő, tejaroma, tojáspor

Tömege: 4*40 g=160 g (=20 db szellem)

100 g 477 kcal

Találd meg a különbségeket megoldás:
a második képről az alábbi elemek hiányoznak: Hold, tűz a kandallóból, egér, tükör a komdóról, fal a kérpől és a mennyezetről lelógó lámpa

Aki mind a hatot megtalálta egy szuszra, annak gratulálok! Ehet  még egy kekszet. biggrin


MÉG TÖBB LEIBNIZ:

ZOO VAJAS SIMA

ZOO KAKAÓS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése