Keresés ebben a blogban

2015. február 18., szerda

EICHETTI HAPPY CUPS: KAKAÓKRÉMES OSTYATÖLCSÉR CSOKIDRAZSÉVAL

Akinek eddig nem volt vidám a napja, azt most happy lesz.


Világoskék dobozban cuki mini csokival töltött ostyatölcsérek színes csokidrazsékkal...Ez azért így elsőre nagyon rendben van, nemde?


Belseje, mint egy hatalmas szarkofág...ezüst színű fényes papírba burkolva.


Kibontva ez a látvány tárul a szemünk elé:))) Ehhez foghatót még nem nagyon láttam még. Elég egyedi ez a küllem a jelenlegi édesség piacon.
Doboz méretei: 17*7 cm, magassága: 6,5 cm
Illata, bármennyire is meglepő, de nincs. Ha nagyon mélyen letüdőzzük, enyhe kakaó és margarin előjön.
Azt hiszem, hogy beleestem abba a hibába, hogy vélelmeztem, ami ennyire dizájnos, az  csak jó lehet, és sokkal többet képzeltem bele, mint amilyen valójában.
Szóval, eddig ez nagyon tetszetős a szemnek, de valahogy nem szeretném rögtön felfalni. Sőt, egyre rosszabbak az előérzeteim...:(


De itt már nincs visszaút, meg kell kóstolni.


Egy tölcsér 6,5 cm hosszú és a tetején az átmérője 3 cm. Mindegyikbe 3-4 db csokidrazsé került.


A krémmel nem spóroltak, a teljes tölcsért kitölti. Állagát töményebbnek gondoltam, de nagyon könnyed és selymes. Ha lenne valamilyen íze, akár tökéletes is lehetne. Enyhe margarin és némi kakaó néha feltűnik, de különben eléggé semleges. Az ostya jó ropogós, és szintén jellegtelen, teljesen olyan, mint egyébként a cukrászdákban a natúr fagyi tölcsér.
Mindezek után meg sem lepődünk, ha a csokidrazsét sem méltatom. Jól mutat, de az is annyira felesleges, mint a többi.

Ez az édessség egyértelműen a szebb, mint jobb kategória.



Összetétel: cukor, részben hidrogénezett kókusz- és pálmazsír, édes tejpro, búzaliszt, kakaópor, szójaliszt, burgonyakeményítő, szójalecitin, búzarost, kakaóvaj, kakaómassza, gumiarábikum, színezékek, napraforgóolaj lecitin, glükózszirup, karnauba és méhviasz, só, citromsav

Tömege: 100 g, 10 db tölcsér

100 g 544 kcal

Gyárja: Eichetti Confect Spezialitatan, Németország, http://www.eichetti.com/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése