Keresés ebben a blogban

2015. május 4., hétfő

CASALI CRISPIES BANANA: BANÁNOS GABONAGOLYÓK TEJCSOKIBAN


Az előbb bemutatott áfonyás gabonagolyónak van egy tesója is, a termékcsalád másik tagja, a tejcsokis-banános változat.


A csomagolás ezúttal sárga színt kapott. Ez is üde színfoltja lehet a polcoknak.


Illatban itt már jobban előjön a gyümölcsös jelleg. Sőt, eléggé intenzív banánözön vár minket. Ugyanakkor a tejcsoki jelenléte is érezhető.


Szerkezete ugyanaz a lyukacsos, puffasztott gabona. Ezúttal azonban a belseje egészen addig rejtve marad, míg ketté nem törjük, hiszen a tejcsokiréteg tökéletes fedést biztosít. Azonban ízben szinte elveszik, egyértelműen a banánaroma a domináns elem ebben a golyóban. A csokirétegnek pusztán annyi szerepe van, hogy ad egy kellmes krémességet a ropogósság mellé, ami az áfonyásnál nem volt jellemző. Viszont ez is savanykás, bár kevésbé, mint a párja.

Összességében ez is nagyon rendben van! Mindent egybevetve - a Casali korábbi termékeit is figyelembe véve-,  messzemenőkig ezek a golyók a legjobban sikerült darabok!
Hozzáteszem, hogy sem a habbanán, sem a kókuszgolyó nem tartozik a kedvenceim közé, így ennek a megállapítása számomra nem volt nehéz feladat.:)

 Összetétel: cukor, tejpor, kakaóvaj, rizsliszt, kakaómassza, kukoricadara, édes tejsavópor, banánpor 10% friss banánnal, aroma, szójalecitin, glükóz-fruktóz szirup, citromsav, só, alma és sárgarépa-kivonat, gumiarábikum

Tömege: 100 g

100 g 481 kcal

Gyártja: Josef Manner & Comp. AG, Ausztria


MÉG TÖBB CASALI:

ÁFONYÁS CRISPIES
ALKOHOLMENTES KÓKUSZGOLYÓK
HABMAJMOK





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése