Keresés ebben a blogban

2015. május 4., hétfő

CASALI CRISPIES BANANA: BANÁNOS GABONAGOLYÓK TEJCSOKIBAN


Az előbb bemutatott áfonyás gabonagolyónak van egy tesója is, a termékcsalád másik tagja, a tejcsokis-banános változat.


A csomagolás ezúttal sárga színt kapott. Ez is üde színfoltja lehet a polcoknak.


Illatban itt már jobban előjön a gyümölcsös jelleg. Sőt, eléggé intenzív banánözön vár minket. Ugyanakkor a tejcsoki jelenléte is érezhető.


Szerkezete ugyanaz a lyukacsos, puffasztott gabona. Ezúttal azonban a belseje egészen addig rejtve marad, míg ketté nem törjük, hiszen a tejcsokiréteg tökéletes fedést biztosít. Azonban ízben szinte elveszik, egyértelműen a banánaroma a domináns elem ebben a golyóban. A csokirétegnek pusztán annyi szerepe van, hogy ad egy kellmes krémességet a ropogósság mellé, ami az áfonyásnál nem volt jellemző. Viszont ez is savanykás, bár kevésbé, mint a párja.

Összességében ez is nagyon rendben van! Mindent egybevetve - a Casali korábbi termékeit is figyelembe véve-,  messzemenőkig ezek a golyók a legjobban sikerült darabok!
Hozzáteszem, hogy sem a habbanán, sem a kókuszgolyó nem tartozik a kedvenceim közé, így ennek a megállapítása számomra nem volt nehéz feladat.:)

 Összetétel: cukor, tejpor, kakaóvaj, rizsliszt, kakaómassza, kukoricadara, édes tejsavópor, banánpor 10% friss banánnal, aroma, szójalecitin, glükóz-fruktóz szirup, citromsav, só, alma és sárgarépa-kivonat, gumiarábikum

Tömege: 100 g

100 g 481 kcal

Gyártja: Josef Manner & Comp. AG, Ausztria


MÉG TÖBB CASALI:

ÁFONYÁS CRISPIES
ALKOHOLMENTES KÓKUSZGOLYÓK
HABMAJMOK





2015. május 3., vasárnap

CASALI CRISPIES CRANBERRY: ROPOGÓS ÁFONYÁS GABONAGOLYÓK FEHÉR CSOKIBAN


A Casali tavaly, az év második felében, jött ki ezzel az érdekes nasival. Maradtak a golyóknál, de ezúttal a folyékony tölteléket puffasztott gabonára cserélték. . A csomagolása alapján ígéretesnek tűnik. Ez a lila szín egyetlen bolt polcán sem marad észrevétlen.


 Kibontva a tejpor illatát érezzük enyhe gyümölcsös hatással. Kimondottan az áfonyát nem fogjuk felfedezni, de kellemes élményben lesz részünk.


Belül ilyen sok rágcsa vár minket:)) Nem szabályos golyó alakúak, kicsit göcsörtösek és a befedettségük sem 100%-os, a fehér színen átüt a lilás-rózsaszínes belső.


Szerkezete leginkább a puffasztott kukoricára hasonlít: levegős, lyukacsos, de állagban annál sokkal ropogósabb, keményebb. Íze igazán üdítő. Fehércsokis hatás helyett inkább joghurtos jellege van. Eleinte kicsit édes, aztán ahogy szétrágjuk eléggé savanykás. Az intenzív áfonyás ízt nem sikerült felfedeznem, de összhatásában nagyon élvezhető. Vigyázat, nehéz lesz abbahagyni!

A Casali kartondobozízű csokis-habos termékei után ez igazán jó irányvonal! Csak így tovább!!!

Összetétel: cukor, kakaóvaj, rizsliszt, tejpor, tejcukor, édes tejsavópor, teljes kiörlésű búzaliszt, áfonyapor 10% friss áfonyával, aroma, szójalecitin, só, citromsav, alma, feketeribizli kivonat, gumiarábikum, glükóz-fruktóz szirup

Tömege: 100 g

100 g 493 kcal

Gyártja: Josef Manner & Comp. AG, Ausztira, http://maps.casali.at/hu

MÉG TÖBB CASALI:

ALKOHOLMENTES KÓKUSZGOLYÓK
HABMAJMOK
BANÁNOS CRISPIES